50 % av alla energiåtervinningssystem använder mer energi än de återvinner!

Ett VÅV-system som förbrukar mer energi än det återanvänder är helt meningslöst, eller hur? Det går dock att vända skutan och få rätsida på problemen! Med #wareneffekten och vårt väl beprövade koncept för att återställa effekten i både vätskeburna och icke vätskeburna typer av återvinningssystem får du alltid maximal livslängd i system och vätskor.

Känner du igen det här?

Så här illa kan det se ut i den fasta filtreringen i ett drabbat VÅV-system. Lerliknande sörja fastnar i filtret när systemvätskan cirkulerar och VÅV-systemet har inte en chans att göra sitt jobb. Verkningsgraden minskar drastiskt och systemet kostar mer i drift än det sparar i återvinning.

Ditt systems verkningsgrad = din besparing!

VÅV-systemets verkningsgrad visar hur stor din energibesparing blir. Ett system med 25% verkningsgrad sparar 25% i energikostnader. System med 50% verkningsgrad sparar 50%  – så det lönar sig verkligen att effektivisera VÅV-systemen!

Fyll i dina uppgifter för att få veta hur #wareneffekten kan fungera för dig.

Jag vill veta mer om #wareneffekten för:
Jag är intresserad av följande utrustning:
Jag är intresserad av legionellatest:

Dina personuppgifter är säkra hos oss. Vi kontaktar dig endast gällande din förfrågan och dina uppgifter är skyddade. Vi samarbetar inte med några marknadsföringsorganisationer och vidarebefordrar inte dina personuppgifter.

Vätskebehandling med garanti.

Upptäck skillnaden!