Nyfiken på #wareneffekten?
RING: 0910 – 105 00

Nyfiken på #wareneffekten?

Ring: 0910 – 105 00

Ska vi börja med en vätskeanalys?

En av de viktigaste delarna i vår verksamhet är analysen.

För att kunna erbjuda de effektivaste behandlingarna behöver vi utföra högkvalitativa vattenanalyser samt analyser av olika typer av beläggningar, bakterier, glykoler m.m. Beroende på analysresultaten kan vi sen anpassa åtgärderna till systemets behov. Vätskeanalys är ett enkelt sätt att få svar på hur din anläggning och energimedia mår. Dessutom får vi fram en indikation på systemets driftsäkerhet.

Vi testar alla typer av energimedia för kyla, värme, VÅV och processvatten – oavsett om det gäller vatten, olika typer av glykol eller saltlösningar. I Warens vätskeanalysförpackning ingår två stycken provflaskor (en för dricksvatten och en för systemvatten), returförpackning och fri returfrakt. Du tar proven på din anläggning och därefter återstår bara att lämna dem på närmaste brevlåda eller hos postombud. Enkelt och smidigt!

Provsvar och extra analyser.

Vi återkopplar med provsvar och ett åtgärdsförslag senast tio arbetsdagar efter att provet har anlänt till oss. (Kontakta oss gärna om du har akuta problem, då vissa delar av analysen kan gå snabbare.) Misstänker du att din frysskyddsmedia har blivit utblandad, kan vi även utföra test för fullständigt innehåll mot tillägg.

Fyll i dina uppgifter för att få veta hur #wareneffekten kan fungera för dig.

INTRESSE FÖR WARENEFFEKTEN

Jag vill veta mer om #wareneffekten!

Jag vill veta mer om #wareneffekten för:
Jag är intresserad av utrustning!
Jag är intresserad av legionellatest!

Vätskebehandling med garanti.

Upptäck skillnaden!

RING: 0910 – 105 00