SKA VI BÖRJA MED EN VÄTSKEANALYS?

En av de viktigaste delarna i vår verksamhet är analysen.

För att vi ska kunna erbjuda de mest effektiva behandlingarna behöver vi utföra högkvalitativa vattenanalyser samt analyser av olika typer av beläggningar, bakterier, glykoler m.m. Beroende på analysresultatet  kan vi sen anpassa åtgärderna till våra kunders behov. Vätskeanalys är ett enkelt sätt att få svar på hur er anläggning och media mår. Dessutom får vi fram en indikation på systemets driftsäkerhet.

Vi testar alla typer av media för kyla, värme, VÅV och processvatten – oavsett om det gäller vatten, olika typer av glykol eller saltlösningar.

I Warens vätskeanalysförpackning ingår två st provflaskor (en för dricksvatten och en för systemvatten), returförpackning och fri returfrakt – därefter återstår bara att lämna provet på närmaste brevlåda eller hos postombud. Enkelt och smidigt!

Provsvar och extra analyser.

Vi återkopplar med provsvar och ett åtgärdsförslag senast tio arbetsdagar efter att provet har anlänt till oss. (Kontakta oss gärna om ni har akuta problem, då vissa delar av analysen kan gå snabbare.) Misstänker ni att er frysskyddsmedia har blivit utblandad, kan vi även utföra test för fullständigt innehåll mot nedanstående tillägg – markera om ni vill få tilläggsanalys utförd.

Fyll i nedanstående uppgifter för pris samt instruktioner för utförande av provtagning.

INTRESSE FÖR VÄTSKEANALYS

Ja, jag vill ha information om vätskeanalys!

Vi garanterar er mediekvalitet.

Vätskebehandling i enlighet med Svensk standard©.