fbpx
Kyla2018-12-14T10:31:41+00:00

Wareneffekten

Anpassade lösningar för aktiv vätskebehandling i energi- och klimattekniska system.
Wareneffekten är ett arbetssätt för att nå maximal energiöverföring, produktionssäkerhet, minimalt underhåll och
maximal funktion.

När resultatet har högsta prioritet är Wareneffekten den effektivaste lösningen. Vätskebehandling i enlighet med svensk standard – en självklarhet för säker produktion.

Läs mer

Kylsystem

Temperaturerna i kylsystem gör att väldigt små effektförluster blir väldigt kännbara, dessutom ökar risken för mikrobiell tillväxt och snabb korrosion. Man får en snabbt en försämrad effekt och beläggningarna påskyndar materialförstörelsen med resultatet att systemet fungerar allt sämre, trots ökande energianvändning.

Det är oerhört viktigt att vårda och behandla anläggningarna, produktionsbortfall på grund av ineffektiv kyla är en stor kostnad. Vi tryggar effektiviteten och säkrar er produktion.

 

Läs mer

Frysskyddsmedia

Att använda rätt typ av frysskydd i energisystem för produktion är ett krav, för att förhindra korrosion och jäsande bakterietillväxt.

Frysskydd kräver rätt konstruktion för de förutsättningar det används för.

Läs mer

Kyltorn

Ett grundläggande villkor för ett väl fungerande kyltorn, är ett system fritt från bakterier, korrosion, mögel, och andra beläggningar. Beläggningar skapar ofta en möjlighet för bakterier att börja växa. Detta kan medföra att legionella bildas och sedan sprids via luften till intilliggande områden.

Med Wareneffekten för kyltorn elimineras riskerna för både bakterier och beläggningar, utan användande av miljöfarliga biocider.

Läs mer

Processvatten

Med Wareneffekten kan vi bidra till att minska både vattenförbrukning och kemikalieförbrukning inom er produktionsprocess. Vi har effektiva och miljövänliga typer av produkter som optimalt löser era problem. Låt oss effektivisera er produktion.

Läs mer

Vätskebehandling i enlighet med Svensk standard©.

Kontakta oss för mer information

Waren International AB
Nålvägen 3
931 57 Skellefteå

Waren International AB
Östra Bangatan 8
195 60 Arlandastad

Växel 0910 – 105 00

…………………………………………………………………..

E-post info@waren.se

…………………………………………………………………..

Internet www.waren.se

…………………………………………………………………..

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Värme

…………………………………………………………………..

Kyla

…………………………………………………………………..

Koncept

…………………………………………………………………..

Anpassade lösningar inom vätskebehandling i enlighet med Svensk standard© i energi- och klimattekniska system för fastigheter och industrier.