Tekniker-Stockholm 2018-04-26T12:24:25+00:00

Driven servicetekniker

Servicetekniker till vårt Stockholmskontor

Waren International AB har funnit sedan 2009 och har kontor i Stockholm och Skellefteå. Vi är specialiserade på helhetslösningar för vätskebehandling i alla typer av energisystem.

Verksamheten innebär bättre energieffektivitet, och lägre underhållskostnader för kunden. Wareneffekten är ett koncept för att optimera alla typer av energimedia i enlighet med svensk standard. Vi certifierar även energimedia efter behandling och lämnar två års garanti på uppnådda resultat.
Vi utvecklar löpande ny teknik för vätskebehandling och använder sig av den modernaste tekniken för att förbättra den specifika vätskekvalitet som erfodras i olika energisystem.

Nyckeln till det goda resultatet av Wareneffekten bygger på närvaro hos kunden, kompetens och regelbundna kontroller.

Vi har ett stort intresse för våra produkter och expanderar snabbt. Vilket innebär att vi behöver förstärka vår serviceavdelning. Vi har ett tydligt mål, att öka sin försäljning och vara ledande bland kunder inom region öst. Vi söker nu ett par ansvarsfulla och drivna servicetekniker till vårt kontor i Stockholm.

Som servicetekniker på Waren arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och service av de anläggningar vi har för att utföra vätskebehandling på energisystem Du ansvarar även för att säkra och anpassa behandlingen för att nå de resultat som finns i våra avtal med kunden. Du kommer att medverka vid planeringen av alla projekt du ansvarar för. f. Viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor.

För att arbeta som servicetekniker hos oss bör du vara intresserad av ny teknik samt vara en kreativ problemlösare.
Som servicetekniker på Waren har du ett självständigt, omväxlande och engagerande arbete. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

I rollen ingår:
• Merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter
• Uppföljning och återrapportering
• Planering av eget arbete
• Utföra tekniska serviceuppdrag

Önskvärd kompetens:
• VVS eller annan tekniskutbildning
• Meriterande med kunskaper inom styr & regler för värme och kyla
• Erfarenhet från liknade arbetsuppgifter
• Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
• Meriterande med kunskaper inom Ventilation, El och svets.
• Meriterade att kunna läsa ritningar
• Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad
• B-körkort (Meriterande med BE)

Då du är Warens ansikte utåt ställs höga krav på din personlighet. Du trivs med att ha eget ansvar, du är social, lösningsfokuserad, resultatinriktad.

Sista ansökningsdag 170924

Låter detta intressant? Skicka då en ansökan till

info@waren.se

eller med post till:

Waren international AB
Nålvägen 3
931 57 Skellefteå

Frågor om tjänsten besvaras av
Anders Larsson 076-8002500

Kanske vi får se just dig som vår nya medarbetare i region öst.