Analys 2018-04-26T10:02:38+00:00

Analys

En viktig del av kvalitet och kompetens

Att behandla vattnet i kyl-, värme- och värmeåtervinningssystem är nödvändigt. Detta var utgångspunkten när vi började utveckla Warens koncept för bl.a. fastigheter och industri. En av de viktigaste delarna i vår verksamhet är vattenanalysen, som utförs i vårt eget laboratorium av våra egna kemister.

För att vi ska kunna ge kunderna de mest effektiva behandlingarna behöver vi möjligheten att utföra högkvalitativa vattenanalyser och analyser av olika typer av beläggningar, på bakterier, glykoler m.m. Beroende på resultatet kan vi sedan anpassa kemikalierna efter kundens behov. Vi gör även en totalanalys tillsammans med er för att se hur systemet fungerat under ett antal år. Allt för att visa vilket förbättrat resultat vi ger er.

Den andra viktiga verksamheten i vår laboratorieverksamhet är utveckling. Vi är och vill fortsätta vara ledande inom de produktområden vi verkar i. Vårt laboratorium använder den senaste tekniken och med innovativ personal med hög kompetens når vi våra högt ställda målsättningar.

Ni kan beställa vårt testkit Waren Safety – Water, för att på egen hand ta prov för en vattenanalys, oavsett var ni befinner er. Kitet innehåller instruktioner, provflaska och portofri retur – allt för att göra det enkelt för er. Finns både som standard och för bakterier.

Waren arbetar efter helt andra principer än de vedertagna metoderna för att nå rätt vattenmiljöer i alla typer av system. Ert samarbete med Waren garanterar er de mest prisvärda och effektiva lösningar marknaden kan erbjuda.