Jobb-Stockholm 2018-04-26T12:20:30+00:00

Waren –  Ett
helhetstänkande för miljön

Sales Engineer till Waren International AB Stockholms län

Waren International AB har funnit sedan 2009 och har kontor i Stockholm och i Skellefteå. De har specialiserat sig på helhetslösningar för vätskbehandling i alla typer av energisystem.

Deras verksamhet innebär bättre energieffektivitet, och lägre underhållskostnader för kunden. Wareneffekten är ett koncept för att optimera alla typer av energimedia i enlighet med svensk standard. Waren certifierar även energimedia efter behandling och lämnar två års garanti på uppnådda resultat.

De utvecklar löpande ny teknik för vätskebehandling och använder sig av den modernaste tekniken för att förbättra den specifika vätskekvalitet som erfodras i olika energisystem.

Nyckeln till det goda resultatet av Wareneffekten bygger på närvaro hos kunden, kompetens och regelbundna kontroller. Läs mer om Waren International AB på www.waren.se.

Waren expanderar och har ett tydligt mål, att öka sin försäljning och sina kunder inom region öst.  Är du den som kan skapa goda relationer, drivs av att se nöjda kunder och ansvara för helheten i dina affärer? Du kan då vara den person som är Warens nästa medarbetare, läs vidare!

Placeringsort är Stockholm.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta med en befintlig kundstock samt med uppsökande sälj, fokus ligger mot industrikunder. Vi ser gärna att du har ett befintligt kontaktnät inom industrin i region öst.  Ditt ansvar är att kontakta befintliga och  potentiella kunder, boka besök och driva säljprocessen till ett avslut. Du kommer att  tillsammans med kunden finna den mest optimala lösningen. Du kommer att ha huvudansvaret för kunden under hela affären, ansvara för försäljning, support och service. Vidare är ditt ansvar att göra offerter och avtal. Den utbildning som krävs för att känna sig bekväm hos kunden får du via internutbildningar vid våra kontor och gemensamma besök hos våra kunder.

Ett krav är att du har tidigare erfarenheter från relationsförsäljning, har du tidigare bokat dina egna kundbesök så är det meriterande. Meritarenade är om du haft ett helhetsansvar för kunder i ditt tidigare arbete. Du är van att följa säljprocessen och kommer till avslut med kunden. Du har erfarenhet av att skriva offerter och avtal. Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning i botten. Ett krav är att du har körkort då du kommer att tillbringa en del tid på vägen mellan kundbesöken. Vidare har du goda IT-kunskaper. Du kommunicerar flytande på svenska och engelska.

Då du är Warens ansikte utåt ställs höga krav på din personlighet. Du trivs med att ha eget ansvar, du är social, lösningsfokuserad, resultatinriktad.

Anställningsform:
Du blir anställd av Waren International AB.

Arbetstid, sysselsättningsgrad och lön:
Förtroendearbetstid, heltid. Fast lön + provision. Övriga förmåner enligt överenskommelse.

Övrig information:
Frågor besvaras av Malin Vedman på Kornboden, kontaktuppgifter nedan. Din ansökan skickar du in med cv och personligt brev via www.kornboden.se. Sista ansökningsdag 2017-08-31 men vänta inte för länge då ansökningarna behandlas löpande.

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

Sökord: Acount Manger, säljare, försäljning, miljöteknik, Waren, vattenbehandling, korrosion, vatten, region öst, sales engineer.

Kontaktpersoner

Malin Vedman

VD Kornboden i Ö-vik

0660-689 602

malin.v@kornboden.se